starkimalung.blogg.se

Nu är de igång igen!

Kategori: TRIM, crossfit, stark, träning, träningimalung

Hej Bloggen! Äntligen är bloggen igång igen. Starkimalung har tränat på som vanligt sedan sist men ni vet det "vanliga" livet rullar även på det så det har helt enkelt varit mycket annat, men nu ska det bloggas igen.
Idag har Anna, Amelie och Maria tränat lite på egen hand bland annat med sina programmeringar, det var alla sorters snatch och nästan alla sorters squats som avhandlades. Men först... lite uppvärmning och....
social verksamhet! ;)
Sedan skulle det det göras en mängd snatch, Anna gjorde squatsnatch, Amelie gjorde både squat- och powersnatch plus några snatch pull (träning av själva draget) och Maria hade ett komplex av power snatch, OHS och squatsnats. Ja, ni hör det var på alla sätt men kul är det. Det rycktes,filmades och analyserades (av dem själva då, alltså!) Det är bra när man kan hjälpa varandra och "titta".
Ibland måste man även sätta sig och fundera över saken lite......
Efter allt snatchande så var det dags för squats. Maria och Anna körde veckans frontsquats som var 6 reps x 6 set på lite högre vikt än senast. Amelie, styrkekvinnan i sällskapet, skulle köra tunga backsquats.
Till sist avrundades passet "Nasty girls" som egentligen är:3 varv på tid av 50 air squats, 7 muscle ups och 10 hang power clean. Efter dagens förutsättningar så hade vi lite olika skalningar (gjorde om så det passade) men svettiga blev vi! Dagens svettavtryck, gissa vems...
Svettig eller ej, roligt har vi då alltid! :)
Vi hörs snart igen! God natt :)