starkimalung.blogg.se

Dagens hjälte och bra träning

Kategori: IFL, International Fitness League, TRIM, crossfit, träning, träningimalung

 
Idag har vi haft en hjälte i laget!! Vi, StarkiMalung, har kört igenom sjätte omgången i International Fitness League som den här gången var att göra 150 HSPU (handstand push ups) och för varje omgång HSPU var man tvungen att göra 30 DU (dubbelhopp med rep). Det blev en hel del hoppande men tack vare våran hjälte, Josef, så behövde vi inte göra alltför många rundor. Hjälte, ja,, han var verkligen dagens hjälte med sina 136 HSPU, Maria och Anna bidrog med 14 st tillsammans!!! Lite skillnad men vi kom igenom på bra tid!
 
Josef = dagens hjälte!
 
 
Egentligen så hade laget en hjälte till, Anna smällde till med två stycken pr. Först satte hon sin första HSPU efter några försök sedan tyckte hon det var dags att öka så hon passade på att göra två stycken! Härligt att få ringa i klockan två gånger samma kväll!
 
Anna sätter pr med två stycken HSPU
 
Även Maria bidrog med några
 
En hel del hoppande blev det
 
Lite senare var det dags för vanligt torsdagspass. Även idag blev det ett bra pass där vi bland annat hann att träna på ett valfritt gymnastiskt moment. Anna tränade på sina pull ups och Maria sina chest to bars. Vi hade 15 minuter på oss att lägga upp det lite som det passade beroende på vad man tränade på. Det blev iaf bra träning oavsett vad man satsade på att träna.
 
Både Anna och Elin skulle träna pull ups och gör här upp hur de ska lägga upp de 15 minuterna
 
Mia satsade på ringrodd
 
 
Resten av passet skulle följande avklaras:
E90s x 10

1 Hang clean+2 Front squat 

 

Start at 70% of C&J.

Metcon
21-15-9 of
Hang squat clean 43/30
Push-press 43/30

 

Blandade bilder på blandade deltagare (OBS! lite suddiga bilder, Maria sprang runt och fotade när hon var lite trött i armarna)
 
Som vanligt var vi noga övervakade av coach Åslund!
 
Sedan var det slut och då ser det ut så här, alla nöjda och glada!
 
Tack för idag! Vi hörs!